De Haarspa

Maak een afspraak

Welkom bij De Spa Oosterbeek, jouw beautywarenhuis gehuisvest in het prachtige groene dorp Oosterbeek in Gelderland.

Je kunt bij ons terecht voor al je beautywensen. Van een stralende huid tot prachtig haar, een heerlijk luxe parfum, een ontspannende massage of een innovatief skincare product. Bij De Spa Oosterbeek kun je je beautyhart ophalen.

Je bent altijd van harte welkom voor een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek bij ons in de Spa.

De HAARSPA

Bij De Spa Oosterbeek is een bezoek aan de kapper een ware beleving. Laat u betoveren door de aromatherapie, ervaar diepe ontspanning tijdens een ontspannend haarspa wasritueel, geniet van een heerlijke stoelmassage of van een goed gesprek met uw hairstylist. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Wij zullen er alles aan doen om uw bezoek aan de haarspa tot een onvergetelijke en unieke beleving te maken, zodat u ons met hernieuwde energie en stralend haar weer verlaat. Kijk in ons Haarspa menu voor de mogelijkheden en maak een keuze uit een van onze zeer ervaren stylisten voor uw behandeling.

Ontdek onze rituelen

Haarspa Rituelen

Beleef een, speciaal op uw wensen gepersonaliseerd, haarsparitueel. Uw zintuigen worden betovert door heerlijke aromatherapieën, holistische massagetechnieken en unieke sensaties tijdens uw ritueel. Laat uw gedachten wegvaren terwijl uw ritueeltherapeut uw diepe ontspanning zal laten ervaren. Heeft u bepaalde hoofdhuidklachten, gebrek aan volume, of een ander denkbaar probleem voor uw hoofdhuid en haren? Of wilt u uzelf gewoon eens lekker verwennen met prachtig mooi, gezond en glanzend haar? Er is niets met uw hoofdhuid of haar, waarvoor er geen geschikt ritueel bestemd is.